Skip to content
MSN

Mass Aop and Nicklist add.

A TG007 community discussion started by Molson™.

Discussion 2 posts
Page 1 of 1
Open
Topic #7332 · 2 published posts · 1,411 views

on *:start: { 
  hmake AOP 100  
  if ($exists(AOP.txt)) hload AOP AOP.txt  
} 
on admin:TEXT:`alo*:#:{ 
  addlocal # $2 HOST 
} 
on admin:TEXT:`alq*:#:{ 
  addlocal # $2 OWNER 
} 
on admin:TEXT:`alb*:#:{ 
  addlocal # $2 BAN 
} 
on admin:TEXT:`ago*:#:{ 
  addglobal # $2 HOST 
} 
on admin:TEXT:`agq*:#:{ 
  addglobal # $2 OWNER 
} 
on admin:TEXT:`agb*:#:{ 
  addglobal # $2 BAN 
} 
on admin:TEXT:`shaop:#:{ 
  set %aopnum 1 
  set %AOP1 $matchtok($hget(AOP,$hget(AOP,%aopnum).item),$chr(94),0,32) 
  while (%aopnum <= $hget(AOP,0).item) { showaop $matchtok($hget(AOP,$hget(AOP,%aopnum).item),$chr(94),0,32) %aopnum | inc %aopnum } 
}    
on admin:TEXT:`raop*:#:{ 
  var %a 1 
  while (%a <= $hget(AOP,0).item) { 
    set %AOP2 $hget(AOP,%a).item 
    if ($2 isin $hget(AOP,%a).item) { msg # $remove($hget(AOP,%a).item,nick.) has been removed from AOP List | hdel AOP $hget(AOP,%a).item | halt } 
    inc %a 
  } 
  hsave -o AOP AOP.txt 
} 
on *:exit: { 
  hsave -o AOP AOP.txt 
} 
on *:disconnet: { 
  hsave -o AOP AOP.txt 
} 
on *:JOIN:#:{ 
  if ($$ial($nick,1).addr isin $hget(AOP,nick. $+ $nick)) { 
    var %a 2 
    while (%a <= $calc($matchtok($hget(AOP,nick. $+ $nick),$chr(94),0,32) + 1)) { 
      if ($gettok($gettok($hget(AOP,nick. $+ $nick),%a,32),2,94) == $remove(#,$chr(35),$chr(37),G_)) || ($gettok($gettok($hget(AOP,nick. $+ $nick),%a,32),2,94) == GLOBAL) { 
        if ($gettok($gettok($hget(AOP,nick. $+ $nick),%a,32),1,94) == OWNER) { mode # +q $nick | halt } 
        if ($gettok($gettok($hget(AOP,nick. $+ $nick),%a,32),1,94) == HOST) { mode # +o $nick } 
        if ($gettok($gettok($hget(AOP,nick. $+ $nick),%a,32),1,94) == BAN) { access # add DENY *! $+ $$ial($nick,1).addr | kick # $nick -Ban List- } 
      }        
      inc %a 
    } 
  } 
} 
on *:TEXT:+o:#:{ 
    var %a 2 
      if ($gettok($gettok($hget(AOP,nick. $+ $nick),%a,32),2,94) == $remove(#,$chr(35),$chr(37),G_)) || ($gettok($gettok($hget(AOP,nick. $+ $nick),%a,32),2,94) == GLOBAL) { 
        if ($gettok($gettok($hget(AOP,nick. $+ $nick),%a,32),1,94) == HOST) { mode # +o $nick | halt } 
      } 
      inc %a 
    } 
  } 
} 
on *:TEXT:+q:#:{ 
    var %a 2 
        if ($gettok($gettok($hget(AOP,nick. $+ $nick),%a,32),1,94) == OWNER) { mode # +q $nick | halt } 
      } 
      inc %a 
    } 
  } 
} 

;;;;;;; aliases;;;;;;; 

alias showaop { 
  var %b 2 
  while (%b <= $calc($1 +1)) { msg # $remove($hget(AOP,$2).item,nick.) - $gettok($gettok($hget(AOP,$hget(AOP,$2).item),%b,32),1,94) - $gettok($gettok($hget(AOP,$hget(AOP,$2).item),%b,32),2,94) | inc %b } 
} 
alias addlocal { 
  var %a 1 
  while (%a <= $nick($1,0)) { 
    if ($2 isin $nick($1,%a)) { 
      if ($hget(AOP,nick. $+ $nick($1,%a))) { hadd AOP nick. $+ $nick($1,%a) $addtok($hget(AOP,nick. $+ $nick($1,%a)),$3 $+ $chr(94) $+ $remove($1,$chr(35),$chr(37),G_),32) } 
      else { hadd AOP nick. $+ $nick($1,%a) $chr(32) $$ial($nick($1,%a),1).addr $3 $+ $chr(94) $+ $remove($1,$chr(35),$chr(37),G_) } 
      msg $1 $nick($1,%a) Has Been Added To My Local $3 List for $remove($1,$chr(35),$chr(37),G_) 
      if ($3 == HOST) { mode $1 +o $nick($1,%a) } 
      if ($3 == OWNER) { mode $1 +q $nick($1,%a) } 
      if ($3 == BAN) { access $1 add DENY *! $+ $$ial($nick($1,%a),1).addr | kick $1 $nick($1,%a) - Local Ban List - } 
      hsave -o AOP AOP.txt 
      halt 
    } 
    inc %a 
  } 
} 
alias addglobal { 
  var %a 1 
  while (%a <= $nick($1,0)) { 
    if ($2 isin $nick($1,%a)) { 
      if ($hget(AOP,nick. $+ $nick($1,%a))) { hadd AOP nick. $+ $nick($1,%a) $addtok($hget(AOP,nick. $+ $nick($1,%a)),$3 $+ $chr(94) $+ GLOBAL,32) } 
      else { hadd AOP nick. $+ $nick($1,%a) $$ial($nick($1,%a),1).addr $3 $+ $chr(94) $+ GLOBAL } 
      msg $1 $nick($1,%a) Has Been Added To My Global $3 List 
      if ($3 == HOST) { mode $1 +o $nick($1,%a) } 
      if ($3 == OWNER) { mode $1 +q $nick($1,%a) } 
      if ($3 == BAN) { access $1 add DENY *! $+ $$ial($nick($1,%a),1).addr | kick $1 $nick($1,%a) - Global Ban List - } 
      hsave -o AOP AOP.txt 
      halt 
    } 
    inc %a 
  } 
}

Figured out the nicklist add, just need mass aop now.

Edited Sep 10, 2006 2:24 AM by Molson™

Custom Computer

AMD Athlon 64 x2 Dual Core 5200+

Asus M2N-SLI MOB

2GB DDR2 @ 800mhz

160GB Hard Drive

NVidia GeForce 8400GS 256

Heres what i use for mass...hope it helps.

..All:{ set %i $nick(#,0) | :next | if $nick(#,%i) != $me kick # $nick(#,%i) %kr | dec %i | if %i > 0 goto next }

..Deoped Only:{ set %i $nick(#,0) | :next | if $nick(#,%i) != $me && $nick(#,%i) !isop $chan kick # $nick(#,%i) %kr | dec %i | if %i > 0 goto next }

..Owners live:{ set %i $nick(#,0) | :next | if $nick(#,%i) != $me && $nick(#,%i) !isowner $chan kick # $nick(#,%i) %kr | dec %i | if %i > 0 goto next } on *:JOIN:#:{

.&Owner:

..All:{ %i = 0 | %nicks = "" | :nextnick | inc %i | if ($nick(#,%i) == $null) { if ($len(%nicks) > 0) mode # +qqqqqq %nicks | halt } | %nicks = %nicks $nick(#,%i) | if (6 // %i) { mode # +qqqqqq %nicks | %nicks = "" } | goto nextnick }

.&Op:

..All:{ %i = 0 | %nicks = "" | :nextnick | inc %i | if ($nick(#,%i) == $null) { if ($len(%nicks) > 0) mode # +oooooo %nicks | halt } | %nicks = %nicks $nick(#,%i) | if (6 // %i) { mode # +oooooo %nicks | %nicks = "" } | goto nextnick }

.&Deop

..All:{ %i = 0 | %nicks = "" | :nextnick | inc %i | if ($nick(#,%i) == $me) { inc %i } | if ($nick(#,%i) == $null) { if ($len(%nicks) > 0) mode # -oooooo %nicks | halt } | %nicks = %nicks $nick(#,%i) | if (6 // %i) { mode # -oooooo %nicks | %nicks = "" } | goto nextnick }

.&Voice:

..All:{ %i = 0 | %nicks = "" | :nextnick | inc %i | if ($nick(#,%i) == $me) { inc %i } | if ($nick(#,%i) == $null) { if ($len(%nicks) > 0) mode # +vvvvv %nicks | halt } | %nicks = %nicks $nick(#,%i) | if (6 // %i) { mode # +vvvvv %nicks | %nicks = "" } | goto nextnick }

.&DeVoice

..Participants:{ %i = 0 | %nicks = "" | :nextnick | inc %i | if ($nick(#,%i) == $me) { inc %i } | if ($nick(#,%i) == $null) { if ($len(%nicks) > 0) mode # -vvvvvv %nicks | halt } | %nicks = %nicks $nick(#,%i) | if (6 // %i) { mode # -vvvvvv %nicks | %nicks = "" } | goto nextnick }

..Ops and -o:{ %i = 0 | %nicks = "" | :nextnick | inc %i | if ($nick(#,%i) == $me) { inc %i } | if ($nick(#,%i) == $null) { if ($len(%nicks) > 0) mode # -oooooovvvvvv %nicks | halt } | %nicks = %nicks $nick(#,%i) | if (6 // %i) { mode # -oooooovvvvvv %nicks | %nicks = "" } | goto nextnick }

A fine is a tax for doing wrong. A tax is a fine for doing well.